lördag 13 september 2008

Kolmården

Resan började redan kl 8 på morgonen, Ella blev inte så glad när vi närmade oss dagis. Hon började gråta när vi körde in på vägen där dagis ligger och blev tokledsen när hon såg Linda, en av hennes förskolelärare. Hon trodde nog att vi skulle lämna henne. Känns lite jobbigt att hon blir så ledsen av att bara se sina lärare och se gatan där dagis ligger, känner mig ganska hemsk att hon ska vara där hela dagarna. Men förhoppningsvis så trivs hon bättre och har kul när vi inte ser. Tänk om man kunde spionera lite..
Kan inte riktigt säga att Ella var förtjust i att åka buss, hon tycker att det är trist att sitta still. En av de andra småtjejerna på bussen sa till oss att Ella måste också sitta still, tror hon blev lite avis..


Ella somnade precis när vi skulle åka in i Safariparken och missade alla djuren.


Lama?

Pappas knä är bäst att sova i.

Äventyret kan börja, Ella, jag och Daniel, Angelina och Fivi är redo i kylan. Nu är verkligen sommaren slut. Det känns som om det går från sommar till vinter, brr.

Första stoppet blev Bamseland. men jag vet inte om jag gillar Bamse längre, håller inte med att "snask är snusk" eller "frukt är godis".

Ella fick en barntallrik med pasta och köttbullar medans jag och Andreas åt en sjukt liten bit med Västerbottenpaj och ett par strimlor sallad för 65 kr. Nästa gång så blir det att ha matsäck med sig, så man kan bli mätt och fika på något annat en en delicatoboll.

Ella hälsade både Lilleskutt och Bamse.

I Bamseland fanns inte bara farmorkök där hon kokar dunderhonung utan även en rolig lekplats. Tror att Ella skulle varit glad om hon hade få varit kvar där resten av dagen.

Barnens Lantgård var på delad första plats med Bamseland. Ella gillade verkligen att klappa o gå omkring bland bland getterna. Men hon sa vov vov till dem, alla djur är hundar.

Klappa get är skoj..

Delfinshowen där Markolio stod för både regi och musik....


Ella var mer intersserad av att se alla personer runt omkring än showen, tror det beror på att hon har bra musiksmak och Markolio inte hör till hennes grej, jag och Andreas kan inte göra annat än att hålla med att hon har så rätt.

Bamseland andra gången..

På spaning i Bamseland.

En liten fika ute i kylan innan resan hem igen.

På väg hem efter en lyckad dag. Tror att det kommer bli många fler turer till Kolmården i framtiden.

Inga kommentarer: