måndag 10 november 2008

Fars dag!!

Efter ett litet morgonbad så satte jag och Ella igång att förbereda frukosten för Fars dag, vi skulle prova på att baka sconesLeilas vis... Vi hade bestämt oss för att göra scones med hackad choklad i..
Efter att ha kvalitetstestat chokladen ett par gånger så ville Ella ha lite smörgås.

Slutresultatet!!

Ella hade köpt en stamper till Andreas fina kaffemaskin, tänk vad duktig hon är som t.o.m kan beställa på nätet...
Vi hade fått en jättetrevlig inbjudan från Terese och Phil i gamla "pappagruppen"( som jag brukade hänga med i somras) om att komma på en liten farsdag middag. Ett väldigt trevligt initiativ tycker jag. Vi blev fyra familjer med fem små tjejer så papporna var out numbered på sin egna dag. Det var ett litet knytis kalas men eftersom jag hade varit dålig på att kolla mina mail... så såg jag inte inbjudan förrän dagen innan och då var det bara dryck och bröd som saknades. Så det blev inga kulinariska äventyr för min del denna gång, ganska skönt eftersom jag har åkt på Ellas förkylning och känner mig lite hängig.

Alice, Astrid, Ella och Sigrid med mamma Martina leker i Astrids rum.

Ella funderar på att starta ett band.

Kvällens minsta tjej Elsa 3 månader.

Förrätten, toast med brie, honung och pistagenötter som Pedro och Anna fixat, jättegod!!

Ella och Alice mumsar mackor.

Varmrätten stod Tina och Tobbe för och det var en supergod vegetarisk gryta a´la Marakesh.

Efterrätten bidrog Terese och Phil med, en underbar chokladtårta, önskar att de inte hade köpt den så att jag kunde få receptet för den var himmelsk.
Kvällen var supertrevlig med trevligt sällskap och champagne, vad mer kan man begära på en söndag... Måste säga att den här söndagen så hade jag inte riktigt lika mycket söndagsångest när kvällen började närma sig, skönt!! Hoppas att Andreas tyckte lika mycket om dagen som vi gjorde!!

Inga kommentarer: