onsdag 23 juli 2008

Myggor, fästingar, myror - första dagen

Man måste ladda batterierna när man ska ut på äventyr.

Ella funderar under båtfärden till Hemmarö över vad dagen kommer att ha för roliga överraskningar.

Ellas fina vän Molly och hennes pappa Howard var också spända på vad dagarna ute skärgården skulle erbjuda. Skulle det bli bad, skottskärreturer, gungning och annat skoj??

Ella ville sitta som stora tjejer gör. Vår lilla tjej börjar bli läskigt stor..
Det mysiga huset som var vårt lilla hem under dagarna i naturen. Fullt med massa leksaker och annat spännande som getterna Pelle och Lotta ( de var små huvuden på väggen som Ella först sa vov vov till).


Det är gott med leksaker!! Himla skönt när man hänger med andra som har barn för det känns som om då kan de underhålla sig lite längre själva eller tillsammans än vad de gör hemma. Men det kanske bara beror på att de är sjukt trötta på ens sällskap och bara törstar efter att träffa nya vänner?? Kan tänka mig att Ella tänker att hur länge måste jag hänga med den där tråkiga tanten som goes by the name mamma..

Ninna ninna....


Fina mamma Tessan vid bryggan, också känd som fisken Tessan eftersom jag tror att hon var det i sitt förra liv. Hon älskar verkligen att bada. Snart ska vi båda jobba igen så det var verkligen en perfekt avslutning på vårt fina mammalediga år ihop att åka ut till hennes land och mysa några dagar!!


Ella goes poledancing...

Inga kommentarer: