söndag 20 juli 2008

Kalajs i ryssbergen

I går var vi på födelsedagskalas i Ryssbergen utanför Nyköping. Massor av god mat, lekar och trevligt folk var några av ingredienserna. På bilden B-boy Petter blott fyllda 30.

Ellas nya kompis, Zigge. Det var många som frågade om inte vi skulle skaffa hund eftersom Ella gick hela kvällen som en liten svans efter Zigge och sa vov vov. Dagens kalasoutfit, body -minirodini, tröja - katvig, kjol - åhléns, skor - converse.

Två som står och tigger korv...

Festlokalen.. Ella sitter på gräset och myser med hopprep och andra fina leksaker.

Det var så här vi såg dem resten av kvällen, Zigge först och stax bakom hans nya sidekick Ella. Tror att Ella tyckte att festen var en av de bästa som hon någonsin varit på, jag lämnar det osagt vilken roll som hunden spelar i det beslutet.

Lag Ess som kom på en hedrande andra plats i tävlingen. Här framför vi en hejarramsa, en omgjord The White Stripes låt. Trots att Ella och lilla Jack var med så hjälpte det inte oss till en seger utan blev slagna med ett ynka poäng...
Men allt som allt var det en jättetrevlig fest och det var roligt att hänga med min kära vän Anna lite, det var ett tag sedan sist men nu när hon äntligen bor i samma stad som mig blir det förhoppningsvis ofta!!





1 kommentar:

Anna sa...

tack vännen för att ni kom,
det var jätteroligt o båda födelsedagsbarnen är supernöjda!

ser fram emot nästa veckas grillkväll!

xoxo