fredag 17 april 2009

Påsk i peking

Vi packade bilen och drog till Peking över påsken. Hade inte varit hemma på länge med tanke på mitt globettrotande så det var skönt att komma hem och träffa lite vänner.
Jag och Mia fick till och med träffas helt själva, utan barn och män. Det var första gången på över 2 år, det är både skrämmande och dåligt, vi får skämmas och bättra oss i det avseendet. Det var en grymt trevlig kväll, bara synd att min "syster" bor i Norrköping och inte här hos mig i Stockholmo..

Vi tog en tur ut till Sandbryggan för att hälsa på Jonas och Vickan. Jonas håller på att bygga ett eget hus där. Det kommer verkligen bli hur fint som helst där och vi kommer gärna och hälsar på i sommar.
Fin utsikt.

Vickan sköter ruljansen på nya grillen och lagade underbart gott kött. Önskar att jag var en lika bra grillmästare men tror inte att jag har det riktigt i mig eller beror det på utrustningen??

Både vi och Ella njöt av de fina vädret och invigde uteserveringen på Bagarstugan.

På lördagen var vi bjudna hem till familjen Sas på hemgjord pizza. Det var kul att se deras nya lägenhet. Denna underbara tapet hade de i hallen, jag blir bara mer och mer sugen på att tapetsera både i köket och i sovrummet..

Lägenheten hade tom ett eget sopnedkast i köket, tänk vad sweet att aldrig behöva gå iväg med soporna, i like.
Finaste Majken!!

Tre fina tjejer, Ella, Majken och Mia.

Trött skorpa på väg hem till förorten igen.

Ella fick massa fina påskpresenter, bland annat de här böckerna från hennes favoritprogram I drömmarnas trädgård av Molly. Av både farmor/farfar och gammelmormor/morfar fick Ella både påskägg och böcker. Undrar om påskharen slarvat bort mitt ägg?? Eller är jag för gammal helt enkelt??
Vi hittade lite fina tröjor till Ella i Norrköping.












1 kommentar:

Rose-Marie sa...

Det var väl tur att det kom en tidning i posten idag! Och visst kom väl påskharen till dig, om än inte med ett godisägg så i alla fall med den norska påskseden - en deckare?!

Vad fint det lilla huset blir med så mycket fönster till den utsikten!

Kramar

Rosie